Spletna trgovina je preseljena!

Nahajate se na prenovljeni krovni spletni strani farmacevtske družbe Astravita d.o.o.

Novo spletno mesto!

Nahajate se na prenovljeni krovni spletni strani farmacevtske družbe Astravita d.o.o., na kateri lahko spoznate naše poslanstvo, prizadevanja in delovanje. 

Za obisk nove prodajne strani (bišva astra-vita-eu) pojdite na: WWW.VITACURE.SI

AstraVita TIM

astravita TIM

Zaposleni

Barbara Kosler, mag. farm.

Ustanoviteljica • Izvršna direktorica
Prve asociacije povezane z ustanoviteljico in izvršno direktorico farmacevtske družbe AstraVita d.o.o. so vizija, pogum, znanje, trdo delo in izkušnje…

dr. Staša kosler mag. farm.

Prokuristka
V času dodiplomskega študija na ljubljanski Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani je leta 2010 prejela Prešernovo nagrado za kakovost raziskovalne dejavnosti. Pod mentorstvom prof. dr. Boruta Štruklja in somentorstvom doc. dr. Aleša Berleca je leta 2018 doktorirala na Biotehniški fakulteti Univerze v Ljubljani….

astravita TIM

Sodelavci

Živa Kukman, mag. farm.

➔ Vodja marketinga in prodaje
Prodaja, marketing, komunikacija z večjimi dobavitelji, vodenje strokovnih izobraževanj in skladnost vseh produktov z aktualno zakonodajo ter evropskimi smernicami so poglavitne naloge vodje prodaje in marketinga v farmacevtski družbi AstraVita d.o.o….

Živa Mohorko, sred. med. s.

➔ Produktni vodja
Da produktna vodja ni medicinska sestra le po izobrazbi, temveč predvsem po svoji naravi, dokazujeta njena skrbnost in prizadevno delo… 

astravita TIM

Svetovalci

Prof. dr. Borut Štrukelj, mag. farm.

➔ Svetovalec
Raziskovanje in znanost sta prof. dr. Boruta Štruklja navduševala že v rani mladosti. Izbira študija na Oddelku za farmacijo na nekdanji Fakulteti za naravoslovje in tehnologijo Univerze v Ljubljani…

Prof. dr. Stanko Srčič, mag. farm.

➔ Svetovalec
Zaslužni profesor farmacije in industrijske farmacije na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani raziskuje različne sisteme za dostavo zdravil….

Nejc Rižnar

Design & spletne strani
Kaj skupnega imata grafično oblikovanje in visoka kulinarika? Med drugim prav gotovo vsaj neizmerno kreativnost in drznost….

astravita TIM

Na mladih svet stoji

Pia

Skorajšnja doktorica veterinarske medicine in veterinarska tehnica skrbi za poučne in zanimive vsebine  AstraVita d.o.o. na socialnih omrežjih ter strokovne obiske veterinarskih klinik in ambulant. Te so ji dobro znane, saj je med opravljanjem študijske prakse v nekaterih delala tudi sama. Ljubiteljica konj in inštruktorica jahanja si je prve delovne izkušnje namreč nabirala na Kliniki za male živali Veterinarske fakultete. A ker ve, da se s konjskega hrbta vidi dlje, študentsko delo opravlja tudi na Kliniki za zdravstveno varstvo in rejo konj Veterinarske fakultete. 

Monika

Višja medicinska sestra, zaposlena v zdravstvenem domu, se je v svojem poklicu mojstrila z zdravstveno nego najbolj zahtevnih bolnikov na Kliničnem oddelku za travmatologijo UKC Ljubljana. Čeprav pravijo, da je materinstvo najtežji poklic na svetu, se zdi materinstvo v primerjavi z njeno prejšnjo službo čista poezija. Sin Gal jo namreč navdihuje in jo motivira, da je pri svojem delu še učinkovitejša. V AstraVita d.o.o urednikuje spletno stran in skrbi za strokovno neoporečno vsebino na naših socialnih omrežij.  

Eva

Študentka Veterinarske fakultete Univerze v Ljubljani se zaveda, da sta za dobro opravljeno delo potrebna predvsem znanje in primerna organiziranost. Marljivost, učljivost in ciljna usmerjenost so vrline, ki ji omogočajo, da se odlično znajde pri tisoč in eni nalogi. In skoraj toliko jih opravlja tudi pri nas.  

Imate vprašanje?

Pokličite nas

+386 (40) 622 820

Pišite nam

info@astra-vita.eu
Prisotnost na trgu
Zastopstva
Področja delovanja
Scroll to Top