Prehranska dopolnila AstraVita so vam na voljo za varno naročilo preko spleta z dostavo na dom brez stika.
Za dodatno podporo vsem v tem času smo še dodatno znižali cene izdelkov, ki pripomorejo k odpornosti imunskega sistema.
0
0.00
Mini Cart
  • Izprazni košarico

    V košarici ni izdelkov.

O nas

Dobrodošli v podjetje

AstraVita

AstraVita – inovativno, dinamično, v zdrav način življenja usmerjeno podjetje. Podjetje smo zasnovali strokovna skupina farmacevtov in veterinarjev z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravilnih rastlin in prehranskih dopolnil. Pri razvoju izdelkov sledimo svetovnim trendom.

AstraVita d.o.o.

Beethovnova ulica 6,

1000 Ljubljana

TEL: +386 40 188 911

Naše reference

Inovativnoist

Verjamemo, da najboljši uspehi temeljijo na individualnem terapevtskem pristopu, ki v kombinaciji z izbranimi ekskluzivnimi prehranskimi dopolnili omogočajo optimalne učinke pri preprečevanju in reševanju tako zdravstvenih težav kot pri ohranjanju izvrstne forme in počutja ter izboljšanje kakovosti življenja v vseh starostnih obdobjih.

Razvoj

Zastopamo po lastnih receptih (recepturah) razvita, originalna prehranska dopolnila za odrasle in otroke najvišje farmacevtske kakovosti. Zato sodelujemo le s priznanimi proizvajalci zdravil in prehranskih dopolnil, ki izpolnjujejo najzahtevnejše evropske standarde kakovosti.

Kakovost

Podjetje smo zasnovali strokovna skupina farmacevtov in veterinarjev z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravilnih rastlin in prehranskih dopolnil. Pri razvoju izdelkov sledimo svetovnim trendom.

287
Lastnih receptur
467
Strokovnih člankov
120
Let izkušenj
76
Strokovnih nagrad