0
0.00
Mini Cart
  • Izprazni košarico

    V košarici ni izdelkov.

O nas

Dobrodošli v podjetje

AstraVita

AstraVita – inovativno, dinamično, v zdrav način življenja usmerjeno podjetje. Podjetje smo zasnovali strokovna skupina farmacevtov in veterinarjev z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravilnih rastlin in prehranskih dopolnil. Pri razvoju izdelkov sledimo svetovnim trendom.

AstraVita d.o.o.

Beethovnova ulica 6, 1000 Ljubljana.

Matična številka: 1538012000

ID številka za DDV SI 30806054

Družba je vpisana pri okrožnem sodišču v Ljubljani št.reg.vl 1/33527/00

Naše reference

Inovativnoist

Verjamemo, da najboljši uspehi temeljijo na individualnem terapevtskem pristopu, ki v kombinaciji z izbranimi ekskluzivnimi prehranskimi dopolnili omogočajo optimalne učinke pri preprečevanju in reševanju tako zdravstvenih težav kot pri ohranjanju izvrstne forme in počutja ter izboljšanje kakovosti življenja v vseh starostnih obdobjih.

Razvoj

Zastopamo po lastnih receptih (recepturah) razvita, originalna prehranska dopolnila za odrasle in otroke najvišje farmacevtske kakovosti. Zato sodelujemo le s priznanimi proizvajalci zdravil in prehranskih dopolnil, ki izpolnjujejo najzahtevnejše evropske standarde kakovosti.

Kakovost

Podjetje smo zasnovali strokovna skupina farmacevtov in veterinarjev z dolgoletnimi izkušnjami na področju zdravilnih rastlin in prehranskih dopolnil. Pri razvoju izdelkov sledimo svetovnim trendom.

287
Lastnih receptur
467
Strokovnih člankov
120
Let izkušenj
76
Strokovnih nagrad