Prehranska dopolnila

 • AstraVita FLEXI ACTIV

  Prehransko dopolnilo AstraVita FLEXI ACTIV vsebuje glukozamin, hondroitin, hialuronsko kislino in vitamin E. Izdelek je namenjen vsem, še posebej pa aktivni populaciji in posameznikom, ki so podvrženi vsakodnevnemu stresu. Zato je prehranskemu dopolnilu dodan tudi vitamin E, v maščobah topni antioksidant, ki zagotavlja zaščito celic pred oksidativnim stresom.

   

  15.59 12.47
 • AstraVita GLUCO OPTIMUS

  Metabolni sindrom je skupina dejavnikov, ki označujejo presežek maščobe v predelu trebuha, motnjo presnove maščob (povišani trigliceridi ali znižan holesterol HDL), povišan krvni pritisk in/ali sladkorno bolezen tipa 2. Večina kliničnih študij kaže na pomembnost preventive oziroma zmanjševanje napredovanja sladkorne bolezni. Pri tem je pomembno dobro presnavljanje ogljikovih hidratov, makrohranil in maščobnih kislin. Pomembno vlogo pri tem pa igrajo dvovalentni cinkovi ioni. Prav tako pa prehransko dopolnilo vsebuje še izvleček skorje cimeta (Cinnamomi cortex). Izdelek je brez sladkorjev in glutena ter je primeren tudi za vegane.

   

  9.30
 • AstraVita IMUNO ACTIV

  AstraVita IMUNO ACTIV je prehransko dopolnilo, ki vsebuje izvlečke rastline Boswellia serrata, starodavnega indijskega drevesa, ki ga v ajurvedski medicini poznajo in uporabljajo že stoletja. Izdelek je namenjen vsem generacijam, posebej pa ga priporočamo ljudem z oslabljenim imunskim sistemom, otrokom nad osem let, aktivni populaciji in starejšim. Primeren je za diabetike in osebe z laktozno intoleranco in celiakijo, saj ne vsebuje sladkorja, laktoze in glutena.

   

  12.88
 • AstraVita OSTEO SUPERIOR+

  AstraVita OSTEO SUPERIOR+ je prehransko dopolnilo, ki vsebuje optimalno razmerje kalcija in vitamina D, ki sta potrebna za ohranjanje zdravih kosti.

  9.35
Pokaži vse

Prikazani so vsi izdelki.