0
0.00
Mini Cart
  • Izprazni košarico

    V košarici ni izdelkov.

dr. Staša Kosler mag. farm.

dr. Staša Kosler mag. farm.

V času dodiplomskega študija na ljubljanski Fakulteti za farmacijo je Univerza v Ljubljani njeno znanstvenoraziskovalno delo prepoznala kot izstopajoče in ga nagradila  s Prešernovo nagrado za kakovost raziskovalne dejavnosti.

Po doktoratu na Fakulteti za farmacijo Univerze v Ljubljani v letu 2018 dr. Staša Kosler, mag. farm.,  vse svoje strokovno znanje usmerja v razvoj ekskluzivnih AstraVita prehranskih dopolnil najvišje farmacevtske kakovosti, ki z natančno izbranimi, odmerjenimi in kombiniranimi sestavinami zagotavljajo trajno podporo zdravju v vseh starostnih obdobjih. Njeno stališče je, da najboljši uspehi temeljijo na individualnem terapevtskem pristopu, ki v kombinaciji z izbranimi ekskluzivnimi prehranskimi dopolnili omogoča optimalne učinke pri preprečevanju in reševanju zdravstvenih težav in ohranjanju dobrega počutja.

Prokuristka podjetja AstraVita d.o.o. je torej neutrudna raziskovalka, vendar ne le svojega strokovnega področja, temveč tudi narave in vsega lepega, kar ponuja življenje. Od mladosti predana skrbi za živali in zapisana jahalnemu športu se je preizkušala v dresurnem jahanju, požela dobre in izvrstne rezultate na pomembnih domačih in tujih tekmovanjih in svoji ljubezni do konj kot inštruktorica jahanja in licencirana sodnica Konjeniške zveze Slovenije ostala zvesta do današnjih dni. Zato ne preseneča dejstvo, da je podjetje AstraVita postalo tudi ponosni zastopnik vrhunske naravne negovalne kozmetike Arava, saj je Staša Kosler prepričana, da je za živalske družinske člane, podobno kot za ljudi,  dovolj dobro le najboljše.  Varne in živalim prijazne izdelke za nego Arava, ki ne vsebujejo pesticidov in kemikalij,  tako uporablja tudi pri negi svojega zlatega prinašalca Sky – ja.

Staša odgovarja:

prehranska dopolnila AstraVita

Nejc: "Pozdravljeni! Zanima me, kje so izdelana prehranska dopolnila AstraVita? Ima tovarna kakšne certifikate?" Staša: AstraVita prehranska dopolnila so izdelana v tovarni, ki ji je Javna agencije za zdravila in medicinske pripomočke dodelila certifikat dobre proizvodne prakse. Bodite dobro, Staša....

EFSA

Tamara: "Na trgu je ogromno prehranskih dopolnil – nekatera imajo zelo visoke koncentracije. V čem se AstraVita razlikuje od drugih?" Staša:AstraVita vsebuje koncentracijo, ki jih dovoljuje EFSA (Evropska agencija za varnost hrane) regulativa. Poleg tega se reklamira samo s pomočjo...